2009. szeptember 13., vasárnap

A harmadik fog


Jelentem kibújt a 3. foga is a fiatalúrnak. Emiatt volt pár sokszor ébredős éjszakánk, de végre kibújt, persze nyilván követi majd a többi is, úgyhogy ezzel még koránt sincs vége.


Ezen kívül egyre többet álldogál. Mindenre felkapaszkodik, főleg arra amire nem kéne pl. tv asztalka, nem stabil szék ilyesmi. Jó nagyokat szokott zakózni, de vígasztalható egy kis dajkálással hamar. Egyébként továbbra is egy tünemény. Egyre többször kacag, ha játszunk, és olyan széles mosollyal fogadja az anyját.... óóóó majd elolvadok tőle. Ja és egy dumagép. Nagyon sokat dumál a maga Ricsi nyelvén és sikítozik, mintha nyúznák.


Két napot pedig anyunál vendégeskedtünk, mert a házban megkezdték a panelprogramos felújítást és ablakot cseréltek nálunk. A hadiállapotot így máshol bekkeltük ki. Persze még koránt sincs vége... lesz még fűtötest csere, szigetelés, erkélyátalakítás. Szóval megy a fúrfarag, kopácsolós egész nap. Manó eddig jól viselte, csak néha sírt fel nappali alvásai közben, de ez a foga miatt is lehetett.
Legújabb móka pedig a hintázás. A mellékelt kép önmagáért beszél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése