2009. szeptember 25., péntek

8 hónapos négyfogú sajtkukac




Bizony bizony eltelt megint egy hónap. Richárd betöltötte a 8. hónapot. Paraméterek: 8200 gr, 72 cm (ez már magasság, mert a fiatalember egyre stabilabban áll). Fogak száma: 4. Tudomány: bárhol feláll, lassan már alig kapaszkodik, villámgyorsan mászik, szekrényajtókat kinyit, pakol ezerrel, az asztalt csapkodja, nagyjából egyedül elalszik, néha 10 perc alatt nyikk nélkül, néha 45 perc szenvedéssel.




Igen igen, ez a mostani projekt, az egyedül elalvás, néha azt hiszem, hogy tök jól haladunk, néha meg csődnek érzem, mert nagyon tud sírni a drága, de én gonoszanyu vagyok és csak időnként megyek be magvígasztalni, a ringatásnak vége (na jó éjszaka ha nem alszik vissza szopizás közben, akkor még folyamodunk ehhez a módszerhez).




Ezen kívül imád hintázni, nem nagyon zavartatja magát a mostanra állandósult fúrás miatt. Én természetesen nem tudok nap közben aludni, mert olyan érzésem van, mintha az agyamban fúrnának. Merthogy panelprogramos házfelújítás van ám nálunk. Ez egész napos fúrással, kopácsolással jár. Még szerencse, hogy Ricsi símán elalszik akkor is, ha pont alattunk fúrnak.




Ja és emlékezzünk meg anyáról, vagyis rólam is. Mert Richárd 8. hófordulója egyben az én 31. szülinapom is. Apánk nagyon aranyos volt, reggel korán ment dolgozni, de addigra elrejtette az ajándékokat a lakás különböző pontjaira (pl. a reggeli almás táska mellé :-))) Kaptan három nagyon szép ezüst gyűrűt és egy láncot. Annyira tetszenek, Z. tud valamit, nagyon jó ízlése van! Imádjuk.
És íme néhány kép a nagyon komoly 8 hónaposról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése