2009. november 4., szerda

9 hónaposan

Bizony bizony Richárd elmúlt már 9 hónapos. Pont arra gondoltam, hogy már többet volt kint mint bent. :-) Aktuális paraméterek: 8350 gr, 74 cm a magassága :-) igen ez már nem hossz, hanem magasság, mert őurasága már többet álldogál mint nem. Foga 7 db van, 4 felül és 3 alul. Közepesen gázos nála a fognövesztés, most épp csönd van a témában.

Produkciók: igazából újabbak nem nagyon vannak. Az eddigieket(úgymint mászás, állás, oldalazva gyaloglás bútorok mentén, kajabálás, sikítozás stb) tökéletesítette. Legújabb, hogy oldalra fordítja a fejét és úgy szemléli a dolgokat illetve előszeretettel feszíti hátra magát, majd eldobom néha olyan hirtelen. Ja és hisztizik, de ezt csak akkor, ha a tv elől elhurcoljuk. Sajna még mindig nem tanulta meg, hogy nem szabad a tv-nél felállni és ütögetni. Hiába mondom neki, hogy már előre levonom a zsebpénzéből amit majd évek múlva fog kapni, ha tönkreteszi. Nem hatja meg ez sem.

Tanulunk tapsolni és pápázni. Egyelőre apának és nekem már nagyon jól megy, kisherceg meg nem érti, hogy mi azt szeretnénk, hogy utánozzon minket. Nem baj, majd előbb utóbb menni fog ez is. Az egyedül elalvás általában szokott sikerülni, néha több kevesebb bömbi kíséretében. Következő projekt az éjszakai szopizásról való leszokás. Mivel már vacsizik is Richárdom, van hogy alig szopizik lefekvés előtt és ha felkel éjjel akkor se kér cicit.

Kaják: gyakorlatilag mindent megeszik. Paradicsomos krumplival jártam úgy, hogy túl savanyú volt és nagyon rázkódott tőle a gyerek, úgyhogy hagytuk, legközelebb több cukrot raktam bele. Mostanában szoktatjuk a darabos kajához. Szokott majszikálni banánt, kölesgolyót, kenyérhéjat és ma evett ubit is. Hiába savanyú a koviubi nagy élvezettel szopogatja és harapdálja.

Hát kb ennyi van most Ricsivel. A házfelújítás meg még mindig ezerrel tart. Reggel fél 8-kor keltenek minket a munkások vagy fúrással vagy rádiózással...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése